Anlita oss

Anlita oss och få en oförglömlig upplevelse förankrad i kulturen

Vi skräddarsyr uppvisningar, dansutlärning och workshops. Vill du ha hjälp med uppvisningar och event med svensk folkdans så kontakta oss! sekr.goteborg@folkdansringen.se

Folkdansringen har även dans & musikkompetens för t ex regelbunden dansundervisning, dans i skolan, temadagar, workshops, friskvård för olika personalgrupper, dansare till en invigning, till en kurs eller konferens.

Folkdans

Vi har stor vana och erfarenhet av lekledning, runt såväl midsommarstång som julgran. Våra framträdanden brukar vara omkring 20 minuter och vi brukar vara mellan 10 till 30 personer som medverkar där vi oftast har levande musik från våra duktiga spelmän.

Folkmusik

Vi har inspirerade och duktiga musiker som är vana vid att uppträda för små och stora tillställningar. Repertoaren anpassas till tillfället, tex. fester, barndans, midsommar och företagevent.

Barn och ungdomar

Vi har en omfattande barn- och ungdomsverksamhet som gärna kommer och visar upp sina färdigheter.

Företagsevent

En professionell uppvisning med folkdans och midsommar tema kan göra festen till en succé! Eller varför inte bryta isen med en folkdanslektion på konferensen?

Dans kan också vara mer än underhållning. Det finns många paralleller mellan dans och andra områden i livet som kräver samarbete, självkännedom, kommunikation, respekt, känslighet, feedback.

Komplettera gärna din temadag, ledarskapskurs, teambuildninghelg eller kickoff med att prova på lite folkdans. Kombinationen av konkreta fysiska upplevelser och efterföljande diskussioner och analys ger deltagarna insikter som de minns länge.

Kontakta oss gärna med förslag och frågor så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ert arrangemang.

Dans i Skola – Varför dans i skolan?

Barns inlärningsförmåga och sociala samspel utvecklas otroligt bra av att röra sig till musik. Folkdansringen har erfarenhet av att ordna lektioner och danslekar för både yngre barn och ungdomar. Kontakta oss så får ni veta mer.