Gräfsnäsgården 50 år i Slottsskogen

Vi firar Gräfsnäsgården

50 år i Slottsskogen

den 27 januari 2018

 

På uppdrag av ombudsmötet, distriktsstyrelsen och lokalkommittén inbjuder folkdanslaget Västanvind till en fest i Gräfsnäsgården. Det blir på dagen 50 år efter invigningen.

Vi börjar med en sittning kl 16.30 där vi berättar om Ungdomsringens-Folkdansringens väg från Sveagatan 13 via Husargatan 44 till Gräfsnäsgården i Slottsskogen. Det blir en kavalkad av minnen med visning av den film som togs under hela byggnationen.

Efter ca 1 timma ber vi deltagarna gå en trappa ner till utställningen där det serveras en läskande alkoholfri drink. Under tiden dukar västanvindarna fram en buffé i stora salen. Vi kan ordna med glutenfritt bröd och vegetarisk buffé.

Efter sittningen tar sedan dansen vid ca 19.30 under ledning av Heimdals spelmän med flera och Västanvind. Senare på kvällen dukar vi fram kaffe och bakelse.

Allt detta för en kostnad av 100:–/person. Anmälan sker till Mona och Roland Andersson via e-post mona.roland.andersson@telia.com alt tel 031-29 95 43 senast den 30 december 2017. Du bekräftar din anmälan genom att sätta in 100 kronor på Västanvinds bankgironummer 752-9076.

Samtidigt med anmälan meddelas ev glutenfritt alt vegetarisk kost. Max 90 personer kan delta och först till kvarn gäller. Kom gärna i folkdräkt om du har någon.

Varmt välkomna

Folkdanslaget Västanvind