Enjoyguiden & Bonusshopping 2023

Nu är det åter dags för Enjoyguiden – en riktigt bra julklapp, till någon eller dig själv, då guiden för 2023 finns till försäljning från denna veckan och kan köpas fram till jul!! (Begränsad upplaga – först till kvarn…) 2023 ser vi fram emot ett normalt år då vi återigen kan utnyttja än fler delar av guiden!
 

Enjoyguiden och dess Bonusguide har lång giltighetstid, vilket gör att du har lång tid på dig att utnyttja alla fina erbjudande. 
Din guide för 2023 är giltig ända fram till den 30 november 2023! 
Du stödjer genom köp från någon av våra återförsäljare, Folkdansringen Göteborg, och vi hoppas att du vill stödja vår verksamhet även i år!
 
Ta gärna kontakt med den person som du köpte av sist från Folkdansringen Göteborg, så försöker vi på bästa sätt ordna så att du får ett häfte eller App även i år, eller hör a dig till mig!
 
Du kan välja mellan Enjoyguiden som traditionell pappersbok eller som en App. 
Väljer du App kan vi även lösa att du får dina App-uppgifter via mail, annars hittar vi ett sätt att mötas. Både App och bok kommer finnas till försäljning på Gräfsnäsgården i Slottsskogen på torsdagar kl 19-21, förutom på överenskomna platser!

Enjoyguiden & Bonusshopping 2023

Med Enjoyguiden får du

  • Hotell i Sverige och Europa erbjuder Er 50% rabatt på hotellrum. Rabatten gäller pånormalpris för obegränsat antal övernattningar – i mån av plats
  • Du får också “2 för 1” eller 50% på sport, utflyktsmål, fritidserbjudanden, kryssningar,skönhetsvård, osv….
  •  Ni äter på drygt 250 restauranger och blir bjudna på den ena av två huvudrätter – gäller både i Göteborg och även på flera restauranger runt om i Sverige. Dessutom förmånliga erbjudande på restauranger i t. ex. Köpenhamn
  • Dra av 25% på hela notan när du äter på några av restaurangerna i Stockholm

I guiden ingår även Bonus Shopping häftet!

I delen Bonus Shopping hittar du erbjudanden från ledande butiker. Normalt ges mellan 20-25 % på ordinarie priser.

Mer information hittar ni på Enjoys hemsida http://www.enjoyguiden.se/

Priset är som tidigare år:  395 kronor

Maria Thorson (0709-370907)
Huvudansvarig för Enjoy försäljning 2022
Folkdansringen Göteborg