Vävan, eller Vi väva vidare som tidningen egentligen heter, är Folkdansringen Göteborgs medlemstidning.
Syftet med tidningen är att sprida information om verksamheten till alla medlemmar i Göteborgs distrikt och till övriga som läser tidningen. Ett annat syfte är också att skapa gemenskap och få läsarna att känna tillhörighet till Folkdansringen Göteborg. Tidningen kommer ut med fyra nummer per år; två på våren och två på hösten.

Länk till bläddringsbar PDF av Vävan, 2018 års andra - Klicka här!

Länk till bläddringsbar aktivitetskatalog - Klicka här!

 

 

Vill du komma i kontakt med redaktionen:
Maria Thorson
Ansv. utgivare och redaktör
Gräfsnäsgården, Slottsskogen
413 08 Göteborg
0709-370907

Material till tidningen kan skickas till ovanstående postadress eller till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tipsa redaktionen!
Ställ en fråga

Vävan - manusstopp och utgivningsdatum

Uppmaning från Vävanredaktion

Hej!

(föreningar, sektioner, grupper, kommittéer, styrelse och valberedning)

- Du som mottar föreningens e-post, sänd gärna vidare till er lokalredaktör!

Hoppas ni haft en supersommar och nu är taggade för att skriva i vår distriktstidning, Vävan  som har manusstopp måndagen den 25 augusti!

Tänk på att era texter fortfarande skall vara aktuella när Vävan utkommer den 15 september, så att det ni skriver om i era spalter samt annonserar om som kommande verksamhet - att det fortfarande är aktuellt!

Det är alltid mycket roligare som läsare att få del  av det som man har möjlighet att vara med på, än att läsa om något som redan varit....

Redaktionen kommer att vara hårda med deadlinen för manusstopp - det som inte är inne den 25 augusti kommer tyvärr inte att komma med!

Med hopp om många spännande och intressanta bidrag till vår e-postadress; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.