-en av landets bäst sorterade butiker för dräktmaterial.

Vår specialitet i dräktbutiken är dräktmaterial till de västsvenska dräkterna, speciellt Bohuslän samt material till dräkter från norra Halland och till Tungedräkten (Västergötland). Vi har också mycket annat material, såsom linne och bomull till skjortor och särkar, blommiga bomullstyger (kattuner) till förkläden, kläde, stor sortering av bomullsspetsar, sidenband och knappar av olika slag.  Halskläden av bomull eller siden finns i många olika färgvarianter.

Stort utbud av siden till mössor samt sy- och brodersilke i många färger. Vi har sybehör såsom lintråd i olika grovlek och färg samt vax (att vaxa lintråd med).Viss litteratur om dräkt finns att köpa, vykort samt yllestrumpor för dam och herr i olika storlekar.

Tips inför höstmörkret! Du vet väl om att vi säljer reflexryggsäckar i butiken? Med en sådan på ryggen både syns du i mörkret och visar vad du gillar att göra på fritiden. Endast 200:- och tänk på att du som medlem har 10% rabatt i butiken. Passa även på och se över sylådan inför hösten och fyll på med det du behöver hos oss. 

Rådgivning om dräkter

Ring eller besök butiken om du önskar rådgivning om dräkter. Där finns personal med stor dräktkunskap som gärna delar med sig. Du kan även beställa material per telefon och få det skickat per post om du bor på annan ort.

Telefon: Dräktbutiken 0708-31 17 91 (tisdagar 15-19)

Öppet: helgfria tisdagar 15-19

Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer avseende Covid 19. Besök inte butiken ifall du är förkyld.

(stängt under julhelgen och högsommaren)

Hjärtligt välkomna!