Folkdansringen Göteborg kan under rådande omständigheter inte ha det Nationaldagsfirande som vi brukar och vill bjuda på. Håller tummarna för att nästa år kunna återgå till vårt stora firande med sång, musik, dans, fikaservering mm.

Poängpromenad anordnas mellan kl 11.00 - 13.00.

 

Göteborgs Stad har i år gjort digital Medborgarskapsceremoni. Folkdansringen Göteborg har varit med på ett inslag alldeles i början. Det blev fel i presentationen och de som dansar är representanter för Folkdansringen Göteborg!

Klicka här för att se Medborgarskapsceremonin

Årets Slottsskogsstämma var planerad till 13/5. På grund av det osäkra läget, och de omfattande restriktioner som fortfarande råder i samhället, ser vi oss dock tvungna att ställa in även årets stämma. Vi har dock gott hopp om att stämman 2022 ska kunna genomföras. 

 
För er som önskar hålla er i form inför stämman 2022, eller som vill minnas er tillbaka till tidigare stämmor, publicerar vi här de allspelslåtar som varit tänkta för årets stämma, och som nu istället kommer att användas vid stämman 2022. 
 
/Kommittéen för Slottsskogsstämman 

Folkdansringen Göteborg

Saknar alla sina dansare i alla åldrar, musiker, kursdeltagare, mötesdeltagare och alla sina hyresgäster! Denna fina bild har vi fått från Thomas Johannesson.