Program är inte klart ännu men det kommer att hända mycket runt Gräfsnäsgården och dess Annex. Underhållning, kaffeservering, prova på aktiviteter mm. Boka in dagen redan nu i din kalender!

Äntligen finns det möjlighet att anmäla sig till att vara funktionär på BARNLEK 2023. Det behövs många händer som hjälper till. Läs mer på BARNLEK 2023 hemsida vad det innebär. Anmäl dig genom att klicka här.

31/10 och 1/11 kl 11-13 på köpcentrat Solkatten vid Bagges torg i Lerum

Försmak av BARNLEK 2023, en nordisk folkdans och folkmusik stämma, främst för barn 8-16 år, som ordnas i Lerum 12-15/7.

Man får se och prova nordiska danser och slöjd och pyssel i trä ull och annat.

/Folkdansringen Göteborg i samarbete med Lerums kommun och Kulturens

2/11 kl 10-14 vid Plikta i Slottsskogen

Prova hantverk med ull från Slottsskogens får från grunden. Vi börjar med att karda den.

/Folkdansringen Göteborg i samarbete med Park och Naturförvaltningen, Göteborg och Kulturens

Dessa finns nu inlagda i kalendern samt finns under Kurs/Aktivitet. För att se katalogen Klicka här . Gå gärna in och anmäl er! Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Årets Slottsskogsstämma var planerad till 13/5. På grund av det osäkra läget, och de omfattande restriktioner som fortfarande råder i samhället, ser vi oss dock tvungna att ställa in även årets stämma. Vi har dock gott hopp om att stämman 2022 ska kunna genomföras. 

 
För er som önskar hålla er i form inför stämman 2022, eller som vill minnas er tillbaka till tidigare stämmor, publicerar vi här de allspelslåtar som varit tänkta för årets stämma, och som nu istället kommer att användas vid stämman 2022. 
 
/Kommittéen för Slottsskogsstämman 

Folkdansringen Göteborg

Saknar alla sina dansare i alla åldrar, musiker, kursdeltagare, mötesdeltagare och alla sina hyresgäster! Denna fina bild har vi fått från Thomas Johannesson. 

Folkdansringen Göteborg

Saknar alla sina dansare i alla åldrar, musiker, kursdeltagare, mötesdeltagare och alla sina hyresgäster! Denna fina bild har vi fått från Thomas Johannesson. 

Vi är några som är intresserade av att ta upp lite sång- och danslekar och vill gärna locka med oss fler. Vår ambition är att ha en första träff för att se hur många som är intresserade för att sedan kunna planera fler tillfällen. Läs mer