Här blir vi alla inbjudna till en fantastisk vecka. Man får vara med och pröva på verksamheten som finns i våra hus och vår organisation samt Folkdansringen Göteborgs hyresgäster. Vi bjuder in unga som gamla att prova på allt som bjuds på, ingen anmälan behövs. I år finns flera nya inslag och provar bland annat på dagverksamhet under måndagen. Vecka 3 avslutas med en danskurs som Mellgrens Blandning arrangerar. Till denna behövs anmälan. Läs mer i kalendariet.

För ett tag sedan kom Aktivitetskatalogen ut och alla vårens kurser finns nu även på hemsidans kalender (förutom de aktiviteter som inte har ett fastställt datum). Inom kort kommer det även att finnas möjlighet att anmäla sig via hemsidan. Studiesektionen håller i alla anmälningar. Hjärtligt välkomna till alla kurser!

Öppen tisdagen 18 december mellan kl 15.00 - 17.00. Passa på att handla någon inför en lång jul- och nyårsledighet eller kanske en julklapp till sig själv eller ge bort till någon. Dräktbutiken tar sedan julledigt och öppnar igen vecka 3 och är då öppen vid två tillfällen, se i kalendern.

GNDS, en av Folkdansringen Göteborgs föreningar, bjuder in till Julgransplundring, se mer här.